BeHealthy
Витамин С + Цинк Директ

За продукта

 

гранули в саше
16 броя в опаковка

Съвременна хранителна добавка, която подпомага фунцията на имунната система и прави организма по-устойчив както в периодите на повишен риск от грип и простуда, така и през цялата година. Комбинацията от висока концентрация на витамин С ( 300% от препоръчителния дневен прием под формата на L-аскорбинова киселина + допълнителни натурални екстракти от ацерола1 и шипка2) и цинк осигурява двойна формула за силен имунитет. Чрез модерна технология съставките са включени в гранули в саше, което осигурява изключително удобство при употреба – приема се по 1 саше дневно директно БЕЗ вода. В допълнение активните съставки се абсорбират по-добре и са с по-бързо действие. Продуктът не съдържа захар и е подходящ за диабетици. БиХелти Витамин С+Цинк Директ е с натурален вкус на портокал.

БиХелти Витамин С+Цинк Директ съдържа витамин С (L-аскорбинова киселина), натурални екстракти от Ацерола (Malpighia punicifolia¹) и шипка (Rosa canina²) и цинк.

1. Най-концентрираният натурален източник на витамин C, сто пъти по-голям от съдържанието в портокалите.
2. С високо съдържание на витамин С. Обичайно пресните зрели плодове съдържат до 600 mg (на 100 g плод) витамин C, според някои източници – до 2 g (при определени сортове)

Активни съставки

в 1 саше и % от ПДП*

Витамин C
(L-аскорбинова киселина)
240 mg (300 %)
Цинк
(цинков цитрат)
5 mg (50 %)
Eкстракт от Ацерола
(Malpighia punicifolia)
10 mg
Екстракт от шипка
(Rosa canina)
10 mg
*Препоръчителен дневен прием

дозировка

 

Възрастни и деца над 12 години могат да приемат по 1 саше дневно. Изсипете съдържанието на 1 саше в устата, оставете го да се разтвори бавно и преглътнете. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Превишаването на препоръчителната дневна доза може да има лаксативен ефект. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Информация за диабетици: не съдържа захар
Състав: подсладител – сорбитол, L-аскорбинова киселина, цинков цитрат, натурален аромат, екстракт от плодовете на Ацерола, екстракт от плодовете на шипка, антислепващ агент – талк, подсладители – сукралоза, цитроза (неохесперидин ДС)
Условия за съхранение: Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да се съхранява в оригиналната опаковка на сухо и прохладно място при температура под 25º С.


СВЪРЖEТЕ СЕ С НАС

Използвайте имейл: office@kps.bg
или телефон +359 888 643 099